Dine fordele
Oplev fordelene når du bruger Meat Quality Sensoen, der gør håndteringen af friskt kød og fisk let for alle.
Du får hurtige, in-situ målinger af holdbarhed og en nem anvendelig online platform. Så kan du nemmere forebygge madspild og øge fødevaresikkerhed.
Reducer spild
Reducer spild af penge
Vi spiser mere kød og fisk, og derfor er spildet af kød og fisk større end nogensinde før.
Med MQS’en ved du med sikkerhed, at intet stykke kød eller fisk kasseres for tidligt – det sparer dig penge og sikrer, at kød- og fiskeproduktionen bliver mere bæredygtig.
Reducer spild
Reducer spild af penge
Vi spiser mere kød og fisk, og derfor er spildet af kød og fisk større end nogensinde før.
Med MQS’en ved du med sikkerhed, at intet stykke kød eller fisk kasseres for tidligt – det sparer dig penge og sikrer, at kød- og fiskeproduktionen bliver mere bæredygtig.
At vide med sikkerhed – og hurtigt
For at lave en holdbarhedsdato vælger mange virksomheder, at bruge holdbarhedskurver, der har en fejlmargen på +-4 dage.
Store forarbejdningsvirksomheder som arbejder med kød og fisk kan udføre mikrobiologiske analyser, hvilket er dyrt og tager 48 timer+.
I restaurantion- og cateringbranchen er en hurtigere metode at bruge sensorisk vurdering, ved at lugte, føle og se.
Med vores sensor behøver du ikke holde dig til metoder der enten er for konservative, kræver tid eller kræver meget træning.
Du kan nemt tjekke dit kød og fisk når du har brug for det med vores MQS i hånden.
At vide med sikkerhed – og hurtigt
For at lave en holdbarhedsdato vælger mange virksomheder, at bruge holdbarhedskurver, der har en fejlmargen på +-4 dage.
Store forarbejdningsvirksomheder som arbejder med kød og fisk kan udføre mikrobiologiske analyser, hvilket er dyrt og tager 48 timer+.
I restaurantion- og cateringbranchen er en hurtigere metode at bruge sensorisk vurdering, ved at lugte, føle og se.
Med vores sensor behøver du ikke holde dig til metoder der enten er for konservative, kræver tid eller kræver meget træning.
Du kan nemt tjekke dit kød og fisk når du har brug for det med vores MQS i hånden.
Kvalitet er værdi
Som standard har vores MQS data fra industrien omkring holdbarhed, lavet i samarbejde med kød- og fiskeforskere.
Vores sensor giver dig også mulighed for at oprette dine egne standarder for kød- og fiskkvalitet.
Dette er særligt værdifuldt og nyttigt inden for fiskeindustrien og restauranter, hvor frisk fisk er hovedingrediensen.
Kvalitet er værdi
Som standard har vores MQS data fra industrien omkring holdbarhed, lavet i samarbejde med kød- og fiskeforskere.
Vores sensor giver dig også mulighed for at oprette dine egne standarder for kød- og fiskkvalitet.
Dette er særligt værdifuldt og nyttigt inden for fiskeindustrien og restauranter, hvor frisk fisk er hovedingrediensen.
Vil du lære mere om vores sensor?
AmiNIC ApS © 2023